Spa og massage for par tilbud

Spa oplevelser for par – Samadhi Spa

Spa oplevelser for par

dybdegående aromaterapi-massage, jacuzzi med chokolade-fondue, champagne og smoothie. Samadhi Spa tilbyder også Sportsmassagen til ham og hende, Sparadise, …

Spa & Massage i København – Find billige deals på Bownty

Spa & Massage i København – Find billige deals på Bownty – Bownty

Find lige den massagetyper der passer til dig og din krop, 30, 45 eller 60 minutter. Værdi op til kr. 850,-. København Ø – Ny Liv Spa. 400 kr.199 kr.

Har du brug for lidt wellness i din hverdag? Vi har samlet alle deals på alt fra afspændende kropsmassager til skønne spabehandlinger, så du sparer penge!

Nyttig mini guide: Her kan I få parmassage – Romantikeren

Parmassage i Danmark – Stor guide med info og tips til de bedste steder

Findes der gode deals og tilbud på parmassage? … Andre steder der tilbyder parmassage: … I kan for eksempel kombinere parmassage med fitness og spa.

Vi har undersøgt markedet for parmassage og giver dig her et par nyttige tips til, hvordan dig og din kæreste kan få en god oplevelse sammen. Læs mere her!

Parmassage – København – Klinik Mijo

Parmassage i København I Nyd kvalitetstid sammen I 2100 Østerbro

Book tid til par massage og spa for 2, rolige afslappende omgivelser. Professionel massage og forkælelse i Københavns mindste helse spa.

Spa, wellness og massage i København & Kastrup| Læs her

Hvad enten du er på udkig efter, Fysiurgisk massage, graviditetsmassage, firmamassage, parmassage, et spaophold i København, wellness, så finder du det her …

Ni’mat Spa har over 20 års erfaring med massage og wellness i København og Kastrup. Mit team står klar til at hjælpe dig. Kontakt os i dag.

Luksus spa for to i hjertet af København K | Arndal Spa & Fitness

Par. Arndals parmenu er en særlig menu til dig, som ønsker at dele din … dig og bringer dig endnu længere ned med 1 times Klassisk Massage efterfulgt af 1 …

Arndals parmenu er en særlig menu til dig og din kæreste, til dig og din veninde eller søster. Forkæl med Spa & Brunch eller måske med Love & Champagne?

Parmassage i København | Fra 645,- | Book tid til massage her

Vores priser på parmassage i København. Vi alle kender det – tiden i hverdagen er presset og de fleste butikker er lukket når arbejdsdagen er ovre. Hos CityFys …

Forkæl dig selv og én du holder af med en parmassage i København og nyd selskabet og en god massage. Priser fra 645,-. Book din tid her.

Alle deals på massage i København og omegn – All2day

Du kan også fremover få alle deals på massage i København og omegn samlet i én daglig e-mail – tilmeld dig på vores forside. Tilbud. tilbuds-billede. pris 189,-.

Spadag (2023) → Se bedste wellness og spa dag tilbud for 1-2

Se de mange gode spa dag tilbud her på siden. … Med i oplevelsen er en kropsmaske med indpakning, samt en klassisk massage eller velværemassage.

Vil du gerne have én dags spa og wellness? Så tag på en spadag for to eller bare selv. Se de mange gode spa dag tilbud her på siden.

Massage og spa | GO DREAM oplevelse

Massage og spa | GO DREAM oplevelse

Køb gavekort til lækre massage- og spaoplevelser. Massage og spa oplevelser er det bedste du kan give dig selv. Det er desværre noget som de fleste af os …

Se vores udvalg af gaveæsker Massage og spa Fri fragt ved køb over 499 DKK, samt gratis og ubegrænset ombytning inden for gyldighedsperioden!

Keywords: spa og massage for par tilbud