Birkemosegård restaurant

Birkemosegaard Køkken

Birkemosegaard Køkken. En økologisk og biodynamisk jord til bord restaurant på Sjællands Odde i Odsherred. Bæredygtig mad og priser. Også for børn.

Birkemosegaard Køkken. En økologisk og biodynamisk jord til bord restaurant på Sjællands Odde i Odsherred. Bæredygtig mad og priser. Også for børn. Tilbyder også privat catering og take away. Bryllup, Fødselsdag, Barnedåb og Konfirmation på Birkemosegaard eller I København er også muligt.

Birkemosegaard Køkken | Hedensted – Facebook

Velkommen til Birkemosegaard ; GRATIS LEVERING. Ved køb over 600 kr. ; ØKO & BIODYNAMISK. Kun økologiske / biodynamiske varer ; GAVEKORT. Det perfekte gavekort til …

Birkemosegaard køkken, Havnebyen – Tripadvisor

Birkemosegaard køkken, Havnebyen – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Birkemosegaard Køkken er for dig, der sætter pris på mad af højeste kvalitet og gerne vil inspireres til at få grøntsagerne til at smage af endnu mere.

Restauranter i Havnebyen: Se 26 anmeldelser fra rejsende af restauranter i 6Havnebyen, og søg på køkken, pris, sted og meget mere.

Birkemosegaard

22. aug. 2021 — Birkemosegaard Køkken drives af Martin Kvedéris som laver skøn mad med … som har erfaring fra både restauranter i København og New York, …

Birkemosegaard Køkken – VisitOdsherred

Restauranten er lukket pr 01.10.22. I fremtiden kan @martin_kvederis kontaktes for events og catering. Kontakt Birkemosegaard ang lokalerne på gården.

Monopolet smager på: Birkemosegaard Køkken

Birkemosegaard Køkken drives af Martin Kvedéris som laver skøn mad med fokus på økologi, årstidernes høst og serverer god naturvin. Læs anmeldelse her.

Køkken på Odden (@birkemosegaardkokken) • Instagram …

Birkemosegaard Køkken, Havnebyen – Sluurpy

Keywords: birkemosegård restaurant